Vestea primită de Dinamo chiar înaintea marelui meci cu Veszprem, din grupele Ligii Campionilor la… – Prosport

Vestea primită de Dinamo chiar înaintea marelui meci cu Veszprem, din grupele Ligii Campionilor la…  Prosport

Головна » Vestea primită de Dinamo chiar înaintea marelui meci cu Veszprem, din grupele Ligii Campionilor la… – Prosport

Dinamo se pregătește de marele meci cu Veszprem, unul extrem de important pentru „dulăi”, în tentativa de a avansa în Liga Campionilor la handbal masculin.

Atmosfera se anunță una superbă în Sala Polivalentă, mai ales că Veszprem va fi susținută la București de peste 150 de suporteri, din informațiile ProSport.

Partida dintre Dinamo și Veszprem se va disputa de la ora 19:45, într-o zi în care în grupa „dulăilor” se joacă un alt meci tare, cel dintre Wisla Plock și PPD Zagreb.

Atmosferă de zile mari la meciul Dinamo – Veszprem! Maghiarii vin cu suporteri în Sala Polivalentă

Dinamo și Veszprem promit spectacol în Sala Polivalentă, care va găzdui în jur de 4.500 de spectatori la partida de joi seara. Campioana României speră chiar ca partida să se dispute cu casa închisă, având în vede promovarea agresivă care a fost dusă în ultimele zile.

Maghiarii, care nu concep să rateze Final Four-ul Ligii Campionilor, vor avea și ei suporteri la București. În jur de 150 de fani vor susține echipa din Veszprem, care a jucat împotriva lui Dinamo și în sezonul precedent.

În minutul 8 al meciului de la București, cele două echipe, dar și fanii din tribune, vor ține un moment de reculegere în memoria fostului mare handbalist Marian Cozma.

Partida de joi este una specială și pentru Xavi Pascual, care tocmai a anunțat că va continua pe banca lui Dinamo: „Dinamo este un club uimitor. Nu m-a interesat ce a scris presa sau ce zvonuri au apărut. Am ales Dinamo pentru că mă simt bine aici, managementul este perfect pentru mine. Familia mi-a acceptat decizia în totalitate. Decizia a fost ușoară când avem astfel de fani, suporterii au influențat decizia mea”, a spus fostul antrenor al Barcelonei, în cadrul unei conferințe de presă.

Aventura lui Andrei Preotu a început încă din 1996, atunci când a fost invitatul lui Ovidiu Ioanițoaia la „Procesul Europenelor”. În 2006 a ajuns la Fanatik, primul loc de muncă. Apoi, a semnat cu NewsIn. După aventura de la OnlineSport, a urmat o perioadă de aproape zece ani în care … citește mai mult

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *