VIDEO Bătaie în trafic cu bâta de baseball în centrul Capitalei. Un bărbat a fost reținut – HotNews.ro

  1. VIDEO Bătaie în trafic cu bâta de baseball în centrul Capitalei. Un bărbat a fost reținut  HotNews.ro
  2. Bătaie în trafic în București. Un șofer a scos o bâtă din portbagaj și l-a atacat pe altul. VIDEO  STIRILEPROTV.RO
  3. Bărbat reținut în Capitală, după ce a agresat o persoană în urma unui conflict în trafic  Adevărul
  4. Vedeți vizualizarea În detaliu în Știri Google
Головна » VIDEO Bătaie în trafic cu bâta de baseball în centrul Capitalei. Un bărbat a fost reținut – HotNews.ro

Poliția Capitalei a anunțat miercuri reținerea unui bărbat în urma unui conflict în trafic, în Sectorul 1 al Capitalei. Imaginile surprinse de camerele video din zonă arată cum doi bărbați s-au luat la bătaie în mijlocul șoselei, iar unul dintre ei îl lovește pe celălalt cu o bâtă de baseball.

masina politieFoto: Agerpres

Conform sursei citate, un șofer a fost reținut pentru 24 de ore, urmând să fie dus în instanță, pentru infracțiunea de lovire sau alte violențe.

Ancheta a pornit după ce Secția 2 Poliție a fost sesizată luni de către o persoană că în aceeași zi, jurul orei 15.30, în timp ce se afla pe o stradă din Sectorul 1, un bărbat necunoscut cu care a avut un conflict în trafic l-ar fi agresat fizic, lovindu-l cu un obiect contondent.

Imaginile surprinse de camerele video din zonă arată cum cei doi bărbați s-au luat la bătaie în mijlocul șoselei, iar unul dintre ei îl lovește pe celălalt cu o bâtă de baseball.

Conform unor surse judiciare, motivul ar fi fost neacordarea de prioritate în trafic. Cei doi șoferi s-ar fi înjurat încă de pe bulevardul Virgil Madgearu și au continuat șicanările în trafic până pe strada Nicolae Caramfil, unde au oprit. Acolo, s-au luat la bătaie, iar unul dintre ei, în vârstă de 36 de ani, a scos din portbagaj o bâtă de baseball cu care l-a lovit pe celălalt, în vârstă de 47 de ani.

Source: hotnews.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *