Zelenski, mesaj la Davos: Nu sunt sigur pe deplin că Putin este încă în viață – Digi24

  1. Zelenski, mesaj la Davos: Nu sunt sigur pe deplin că Putin este încă în viață  Digi24
  2. Zelenski, afirmație surprinzătoare la Davos: „Nu sunt pe deplin sigur că Putin este încă în viață”  STIRILEPROTV.RO
  3. Zelenski cere tancuri moderne „înainte de o nouă invazie”. SUA refuză să trimită tancuri Abrams: „Sunt…  Digi24
  4. VIDEO Zelenski spune că nu poate negocia o pace deoarece nu e sigur că Putin e în viață: „Nu prea înțeleg cu cine să vorbesc și despre ce” / UPDATE cu reacția Kremlinului  HotNews.ro
  5. „Nu sunt sigur că Putin mai este în viață” – Zelenski afirmă că nu înțelege cu cine poate să negocieze la Moscova  G4Media.ro
  6. Vedeți vizualizarea În detaliu în Știri Google
Головна » Zelenski, mesaj la Davos: Nu sunt sigur pe deplin că Putin este încă în viață – Digi24

Președintele ucrainean Volodimir Zelenski a declarat joi, în fața participanților la forumul economic de la Davos, că nu știe cine ia acum deciziile la Kremlin. „Nu sunt sigur pe deplin că Putin este în viață”, a spus Zelenski, citat de Pravda.

Liderul ucrainean a făcut referire la ultimele apariții televizate ale lui Vladimir Putin, care, potrivit experților, au fost înregistrate separat de fundalul care a fost suprapus ulterior pe video.

„Nu înțeleg cu cine și despre ce să vorbesc. Nu sunt sigur că președintele Rusiei, care apare uneori – oamenii de televiziune vor înțelege – pe „chroma key”, nu prea înțeleg ce este. Nu sunt sigur pe deplin că este în viață. Nu știu cine ia deciziile. Nu prea înțeleg cum le poți promite liderilor europeni un lucru, iar a doua zi să lansezi o invazie pe scară largă a unei țări. Nu înțeleg cu cine avem de-a face. Când spunem <discuții de pace>, nu prea înțeleg cu cine [ar trebui să negociem]”, a spus Zelenski, într-o intervenție video la forumul economic.

El a adăugat că Putin va rămâne în istorie ca cel care a săpat prăpastia uriașă dintre popoarele Rusiei și Ucrainei.

„Prăpastia dintre noi este adâncă, dar ei au săpat-o. Putin este cel care stă cu o lopată. Și va rămâne cu această lopată în istorie”, a spus președintele Ucrainei.

Editor : G.M.

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *