Zlatan Ibrahimovic și-a ales favorita pentru câștigarea Campionatului Mondial: „Argentina, datorită lui Messi” – Gazeta Sporturilor

Zlatan Ibrahimovic și-a ales favorita pentru câștigarea Campionatului Mondial: „Argentina, datorită lui Messi”  Gazeta Sporturilor

Головна » Zlatan Ibrahimovic și-a ales favorita pentru câștigarea Campionatului Mondial: „Argentina, datorită lui Messi” – Gazeta Sporturilor

Articol de GSP – Publicat vineri, 09 decembrie 2022 13:32 / Actualizat vineri, 09 decembrie 2022 14:43

Zlatan Ibrahimovic (41 de ani), superstarul celor de la AC Milan, spune răspicat că ar vrea ca Argentina să cucerească Mondialul din Qatar. Motivul? Suedezul și-ar dori ca Leo Messi, fostul său coleg de la Barcelona, să-și treacă în vitrină și trofeul suprem din fotbal, singurul care-i lipsește.

Ibrahimovic n-a stat deloc pe gânduri în momentul în care a fost întrebat despre favorita sa de la Campionatul Mondial: „Sper că Argentina va câștiga Mondialul datorită lui Messi”, a afirmat suedezul, conform publicației Sport.

Afirmația lui Zlatan i-a făcut pe mulți microbiști să ridice din sprâncene. Asta fiindcă Ibra a lăsat de înțeles în urmă cu mai mulți ani că nu l-a avut prea mult la suflet pe Messi în perioada în care cei doi au împărțit vestiarul pe Camp Nou.

În trecut, Zlatan i-a taxat pe Messi și Guardiola 

În cartea autobiografică publicată în 2011, Zlatan Ibrahimovic a povestit despre felul în care a decurs colaborarea sa cu tehnicianul Josep Guardiola, în perioada în care vârful suedez a evoluat la Barcelona. Nici Messi n-a scăpat de opiniile tranșante ale lui Zlatan. 

„Spre sfîrşitul anului 2009 totul era din ce în ce mai rău. Totul începuse bine la Barcelona, dar când Messi a început să vorbească, cerînd un alt rol pe teren, lucrurile s-au schimbat, Guardiola a preferat să-i facă pe plac lui”.

„Iadul pe Pământ!” Aşa și-a descris Zlatan perioada petrecută la Barcelona, în sezonul 2009/2010. Fotbalistul n-a mai rezistat şi a răbufnit la un moment dat, spunând exact ce crede despre Guardiola: „Nu ai «cojones»! Eşti un rahat pe lîngă Mourinho! Du-te dracului!”. A fost momentul în care n-a mai existat cale de întoarcere.

VIDEO Antrenamentul Argentinei înaintea „sfertului” cu Olanda

Citește și alte știri despre Campionatul Mondial din Qatar:

Fotbaliștii care își multiplică prețul după Campionatul Mondial » 17 nume interesante care au „explodat” în Qatar

Motivul unei plecării învăluite în mister » N-avea probleme acasă, dar a părăsit Mondialul din Qatar

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *