Astăzi avem handbal de Liga Florilor, în Polivalentă – Obiectiv Vocea Brailei

Astăzi avem handbal de Liga Florilor, în Polivalentă  Obiectiv Vocea Brailei

Головна » Astăzi avem handbal de Liga Florilor, în Polivalentă – Obiectiv Vocea Brailei

* HC Dunărea va juca, de la ora 18.00, cu CSM Slatina * formația brăileană este favorită certă la victorie

Astăzi, 19 aprilie, HC Dunărea va evolua în fața propriilor spectatori într-o partidă cu CSM Slatina, contând pentru etapa a 21-a a Ligii Florilor. Înaintea confruntării directe din retur, formația brăileană pregătită de Costică Buceschi și Cristian Preda are 40 de puncte și ocupă locul al 5-lea, iar adversara sa, cu doar 12 puncte, se află pe poziția a 12-a în clasament.

Conform pozițiilor din clasament, date de valoare celor două loturi, HC Dunărea este favorită certă la victorie, singura necunoscută fiind doar diferența de scor care va fi consemnată pe tabelă la finalul partidei.

Partida va fi arbitrată de Constantin Bălan și Ionuț Savin, din Vaslui.

Formația brăileană s-a impus într-o manieră clară, 28-21, în tur, pe terenul echipei CSM Slatina. HC Dunărea a forțat doar cât a trebuit ca să-și asigure acest succes, iar Costică Buceschi și Cristian Preda au putut rula pe final întreg lotul trecut pe raportul de joc. Elena Șerban a făcut un joc excelent, portarul formației brăilene a avut opt parade în prima repriză, în care a parat și o aruncare de la 7 metri, iar în partea a doua, după alte două intervenții foarte bune, i-a lăsat locul în poartă Mayssei Pessoa care, de asemenea, s-a remarcat la câteva aruncări dificile ale echipei gazdă.

În tur, pentru HC Dunărea au marcat: Da Rocha 6 goluri, Schmelzer 6, Liscevic 3, Severin 3, Lavko 3, Kanaval 2, Gonzales 2, Quintino 1, Udriștoiu 1, Sazdovska 1.

Programul etapei a 21-a:

HC Dunărea Brăila – CSM Slatina

Gloria Bistrița-Năsăud – Dacia Mioveni

Minaur Baia Mare – SCM Gloria Buzău

SCM Universitatea Craiova – Rapid București

SCM Râmnicu Vâlcea – CSM Tg. Jiu

HC Zalău – Măgura Cisnădie

Source: obiectivbr.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *