Duminică avem handbal de Liga Florilor, în Polivalentă – Obiectiv Vocea Brailei

Duminică avem handbal de Liga Florilor, în Polivalentă  Obiectiv Vocea Brailei

Головна » Duminică avem handbal de Liga Florilor, în Polivalentă – Obiectiv Vocea Brailei

• HC Dunărea va juca de la ora 17.00, cu Dacia Mioveni • “Îi așteptăm și duminică în Sala Polivalentă să strigăm împreună <Hai, Dunărea Brăila!> ”, a declarat președintele clubului brăilean, Adrian Manole

Duminică, de la ora 17.00, în etapa a 9-a a Ligii Florilor, HC Dunărea, locul al 6-lea, va juca pe teren propriu cu o altă formație din coada clasamentului, Dacia Mioveni. Un joc în care favorită certă la victorie este formația pregătită de Costică Buceschi.

Biletele se vor pune în vânzare în ziua jocului, începând cu ora 15:30, prețul unui bilet fiind de 15 lei.

Meciul va putea fi urmărit și live pe canalul de YouTube al HC Dunărea.

În ultima partidă dintre cele două echipe, care a avut loc pe 29 mai 2022, în Polivalentă, HC Dunărea a câștigat la scor, 30-23, partida cu Dacia Mioveni.

“Venim după o victorie lejeră împotriva echipei de la Slatina. Ne dorim să urcăm cât mai sus în clasament și să ne atingem obiectivul, acela de a participa în competițiile europene. Avem un lot valoros, cu potențial de performanță, avem sprijinul autorităților locale și al sponsorilor și întotdeauna ne-am bazat pe sprijinul suporterilor brăileni, care ne-au fost alături la fiecare meci acasă. Îi așteptăm și duminică în Sala Polivalentă să strigăm împreună <Hai, Dunărea Brăila!> ”, a declarat președintele HC Dunărea Brăila, Adrian Manole.

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *