„Era un super copil”. Mister în jurul morţii lui Alexandru, tânărul care a fost accidentat mortal de Monica Odagiu. Plecase de la muncă pentru că se simţea rău – Observator

  1. „Era un super copil”. Mister în jurul morţii lui Alexandru, tânărul care a fost accidentat mortal de Monica Odagiu. Plecase de la muncă pentru că se simţea rău  Observator
  2. Ce a făcut Alexandru, tânărul lovit de actrița Monica Odagiu, cu o oră înainte să-și piardă viața  Adevărul
  3. GSP: Titi Aur, după accidentul auto mortal în care a fost implicată Monica Odagiu: „Am văzut imaginile, le-am analizat cu atenţie”. Ce a remarcat  HotNews.ro
  4. Ce s-a întâmplat cu Alexandru, tânărul lovit de Monica Odagiu, cu doar o oră înaintea accidentului….  Antena 3 CNN
  5. Date noi despre tânărul lovit mortal de Monica Odagiu: O ambulanță fusese chemată pentru el înainte  Antena 3 CNN
  6. Vedeți vizualizarea În detaliu în Știri Google
Головна » „Era un super copil”. Mister în jurul morţii lui Alexandru, tânărul care a fost accidentat mortal de Monica Odagiu. Plecase de la muncă pentru că se simţea rău – Observator

Anchetatorii încep să pună cap la cap toate informaţiile în dosarul morţii lui Alexandru. Momentele de dinaintea accidentului, în care se ridică de pe banca din staţia de autobuz şi se prăbuşeşte pe asfalt ar putea avea o explicaţie: ar fi fost băut. Bărbatul de 33 de ani ar fi avut de mult timp probleme cu alcoolul. Din acest motiv ar fi fost concediat în repetate rânduri şi încerca din răsputeri să scape de dependenţă. 

Mister în jurul morţii lui Alexandru

Cristina Filip, reporter Observator: În urmă cu 3 săptămâni a revenit la fostul loc de muncă. A fost reangajat după ce le-a garantat şefilor că s-a lăsat de băut. În realitate, însă, spun apropiaţii, consuma la fel de mult alcool. 

În ziua accidentului Alexandru trebuia să intre în tură la ora 14. Lucra ca ospătar şi ar fi venit la serviciu, spun surse din anchetă, încă sub influenţa băuturilor alcoolice. O mătuşă susţine însă că băiatul nu făcea excese şi a fost apreciat mereu la locul de muncă. 

Pe acelaşi subiect

Reporter-mătuşă: Fusese la o petrecere cu  o seară înainte?

Da, cu prietenii, ca orice tineret în ziua de astăzi.Copilul ăsta nu a fost drogat, nu a fost beat. Copilul ăsta e un super copil. Uitaţi-vă ce e aici!  

Când au văzut în ce stare se află, şefii săi au chemat ambulanţa. Era ora 14.35. Până să ajungă medicii însă, tânărul a fugit. 

Angajaţi Casino: Nu e treaba dumneavoastră. Chiar dacă e, nu avem nimic de declarat.

– Văzusem o ambulanţă dar… chiar a fost multă lume şi nu am fost atent.  

Nu e clar ce a făcut timp de circa o oră şi jumătate. Cert e că în jurul orei 16.15 era în staţia de autobuz la aproximativ 250 de metri de locul de muncă. 

În acel moment, maşina condusă de Monica Odagiu circula dinspre Calea Victoriei pe strada Ştirbei Vodă. Când a ajuns în dreptul staţiei de autobuz Luterană, bărbatul i-ar fi apărut pur şi simplu în faţă. Actriţa a încercat să-l evite, dar n-a reuşit. Alexandru a suferit un traumatism puternic cranio-cerebral şi nu a mai putut fi salvat. Analiza toxicologică efectuată de Institutul Național de Medicină Legală va stabili ce cantitate de alcool avea în sânge și dacă a consumat și alte substanțe.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Source: observatornews.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *