Handbal feminin: Adrian Vasile şi Iulia Curea vor antrena echipa CSM Bucureşti – stiripesurse.ro

Handbal feminin: Adrian Vasile şi Iulia Curea vor antrena echipa CSM Bucureşti  stiripesurse.ro

Головна » Handbal feminin: Adrian Vasile şi Iulia Curea vor antrena echipa CSM Bucureşti – stiripesurse.ro

Antrenorii Adrian Vasile (principal) şi Iulia Curea (secund) vor pregăti echipa feminină de handbal CSM Bucureşti şi în sezonul viitor, a anunţat clubul, joi, pe site-ul său oficial, anunță Agerpres.

”Planurile pentru viitor încep să se contureze, avem aproape toate ţintele atinse şi informaţiile vor ajunge la fanii noştri în cel mai scurt timp! Iar pentru astăzi dorim să vă anunţăm că Adrian Vasile şi Iulia Curea vor continua pe banca CSM Bucureşti şi în viitor! Avem convingerea că cei doi vor duce la bun sfârşit munca începută, iar obiectivele echipei vor fi atinse, pentru că suntem pe drumul cel bun!”, se arată în mesajul clubului.

„Primesc cu multă responsabilitate şi bucurie această dovadă de încredere din partea clubului. Ca antrenor cred că cea mai bună tactică este strategia consistentă, pe termen lung şi sunt recunoscător, mai ales că se aplică într-un proiect de suflet aşa cum este cel de la clubul nostru. Hai, CSM Bucureşti!”, a transmis Adrian Vasile.

El a început la CSM ca preparator fizic şi antrenor secund (ianuarie 2014-septembrie 2019), iar din septembrie 2019 este antrenor principal, cu un palmares un titlu cucerit în sezonul 2020-2021, Cupa României 2021-2022 câştigată, Supercupa României în 2022, sfert de finală în Liga Campionilor în 2021 şi 2022, un loc secund în campionat (2022). În sezonul 2019/20 titlul nu a fost acordat din cauza pandemiei de coronavirus (CSMB se afla pe locul secund), iar Champions League a fost suspendată.

Adrian Vasile a fost secundul naţionalei de handbal feminin din Muntenegru (locul 5 la Campionatul Mondial din Japonia 2019), dar şi antrenorul principal al reprezentativei României, pe care a calificat-o la turneul final al Campionatului European 2022.

„Mă simt onorată dar şi bucuroasă să continui alături de CSM Bucureşti, un club important în România, dar şi în handbalul european. Suntem o echipă puternică, muncitoare, motivată şi dornică de a aduce cât mai multă bucurie fanilor prin rezultatele noastre!”, a declarat, la rândul său, Iulia Curea.

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *