Luis de la Fuente, favorit să îl înlocuiască pe Luis Enrique în funcția de selecționer al Spaniei – Gazeta Sporturilor

  1. Luis de la Fuente, favorit să îl înlocuiască pe Luis Enrique în funcția de selecționer al Spaniei  Gazeta Sporturilor
  2. Cum ar putea fi avantajată România U21 după eșecul istoric suferit de Spania la Cupa Mondială  DigiSport
  3. Marca a dezvăluit numele înlocuitorului lui Luis Enrique. „Tricolorii” ar putea scăpa de un adversar…  Prosport
  4. Vedeți vizualizarea În detaliu în Știri Google
Головна » Luis de la Fuente, favorit să îl înlocuiască pe Luis Enrique în funcția de selecționer al Spaniei – Gazeta Sporturilor

Articol de GSP – Publicat miercuri, 07 decembrie 2022, 17:47 / Actualizat miercuri, 07 decembrie 2022 18:18

Spania a început tare Mondialul din Qatar, victorie 7-0 contra celor din Costa Rica, apoi s-a „tăiat”. A părăsit competiția în optimile de finală, eșec în fața Marocului, după loviturile de departajare, iar postul lui Luis Enrique este în real pericol. 

GERMANIA Germania a plecat rapid de la Mondial, dar un neamț l-a vrăjit pe Dumitru Dragomir: „Va fi unul dintre cei mai mari din lume”

Luis de la Fuente, favoritul Federației spaniole

Federația spaniolă de fotbal așteaptă ca Luis Enrique să facă un pas în spate, potrivit jurnaliștilor de la Marca. Ar exista deja un mare favorit pentru a ocupa postul vacant. 

Este vorba despre Luis de la Fuente, selecționerul naționalei U21. De la Fuente cunoaște foarte bine nucleul actualei primei reprezentative, a lucrat cu 80% dintre jucătorii prezenți la Campionatul Mondial. Luis Rubiales, președintele Federației, este cel care insistă pentru această variantă.

Spaniolii de la Marca anunță înlocuitorul lui Luis Enrique » România ar scăpa de un pericol înainte de Euro 2023

Luis de la Fuente, favorit să devină selecționer al Spaniei

Luis de la Fuente le-a antrenat în carieră pe Portugalete, Aurrera, Athletic Bilbao și Alaves. În anul 2013 a preluat postul de selecționer al naționalei U19 a Spaniei. 

În 2018 a făcut un pas înainte, la U21, echipă alături de care a cucerit titlul european în 2019. România ajungea atunci în semifinale. De la Fuente a fost și pe banca echipei olimpice a Spaniei, medaliată cu argint la Tokyo.

Spania U21, naționala pregătită acum de Luis de la Fuente, va fi adversara României U21 la Campionatul European de anul viitor. Cele două reprezentative s-au înfruntat recent, pe 23 august 2022, și într-un meci amical. „Furia Roja” s-a impus cu 4-1.

Luis Enrique: „Trebuie să iau cea mai bună decizie pentru mine și pentru echipă”

Întrebat într-o conferință de presă dacă rămâne pe banca „Furiei Roja”, fostul internațional a devenit enigmatic: „Nu pot să vă spun, nu știu. Nu-i momentul să vorbesc despre viitorul meu. Stau foarte confortabil în Federație și, dacă ar fi după mine, aș continua toată viața. Dar trebuie să iau cea mai bună decizie pentru mine și pentru echipă”.

VIDEO. Nadia are și Qatarul la picioare: e așezată lângă Bruce Lee și Michael Jordan

Citește și alte știri de la Campionatul Mondial:

„Ronaldo nu mai poate!” » Pronosticul lui Ioan Ovidiu Sabău pentru finala CM 2022 + Verdict dur: „România n-ar fi făcut față nici cu Coreea de Sud” INTERVIU „Ronaldo nu mai poate!” » Pronosticul lui Ioan Ovidiu Sabău pentru finala CM 2022 + Verdict dur: „România n-ar fi făcut față nici cu Coreea de Sud” GSP, în dialog cu Foppe de Haan, antrenorul care a condus Olanda la Jocurile Olimpice: „Va fi greu cu Argentina. Nu mai jucăm fotbalul nostru tipic” OLANDA – ARGENTINA GSP, în dialog cu Foppe de Haan, antrenorul care a condus Olanda la Jocurile Olimpice: „Va fi greu cu Argentina. Nu mai jucăm fotbalul nostru tipic”

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *