Noi probleme pentru Rapid! Doi foști jucători își cer banii și au deschis procese contra giuleștenilor – DigiSport

  1. Noi probleme pentru Rapid! Doi foști jucători își cer banii și au deschis procese contra giuleștenilor  DigiSport
  2. Rapid nu mai scapă de probleme! Alți doi foști jucători își cer banii: ”Pot să termine repede cu noi dacă v…  SPORT.RO
  3. Ar putea Rapid să rămână fără vultur? „Nu ni s-a dat dreptate încă!”  ProSport
  4. Rapid, dată în judecată de doi jucători! Reacția lui Victor Angelescu  DigiSport
  5. Victor Angelescu, prima reacție după ce doi jucători au solicitat restanțele de la Rapid: ”Nu ne intereseaz…  SPORT.RO
  6. Vedeți vizualizarea În detaliu în Știri Google
Головна » Noi probleme pentru Rapid! Doi foști jucători își cer banii și au deschis procese contra giuleștenilor – DigiSport

  • HANDBAL M.: Franța – Suedia, vineri, 22:00, DGS 2

  • FOTBAL: ‘U’ Cluj – Rapid, vineri, 20:00, DGS 1

Giuleștenii au fost nevoiți să achite până acum sume importante după procese pierdute cu foști jucători, iar ultimele vești nu sunt deloc îmbucurătoare.

Rapid are din nou de suferit! Păcurar și Bălan își vor banii

Tibi Bălan și Alexandru Păcurar sunt ultimii doi foști giuleșteni care își cer banii.

„Am stat un an atunci în București fără niciun ban. Nu a fost ușor. Eu chiar am renunțat la 50.000 de euro pentru că aveau problemele financiare. Și acum m-a costat peste 10.000 de lei să deschid procesul. Oricum și eu și Păcurar nu avem sume mari cum au avut jucătorii străini.

Pot să termine repede cu noi dacă vor. Normal că m-am consultat și cu Păcurar. E prietenul meu cel mai bun, am jucat atâta împreună, avem același avocat și e cu mine aici la Cluj. Am decis acum pentru că am văzut că și alți jucători și-au primit banii și asta nu era posibil până acum, plus că nu eram 100% convins că echipa asta este continuatoarea.

Vezi Atacurile de la Paris: Supraviețuitorii și retrăiește episodul șocant care a lăsat o lume în doliu. Pe DIGI Life și Digi Online, azi de la 22:10.

Am mai deschis o dată proces și am mai pierdut niște bani și societatea a intrat în faliment. Suporterii nu ar trebui să fie supărați pentru că nu e vorba de o sumă mare nici la mine, nici la Păcurar. Sunt banii mei, am muncit pentru ei, nu i-am furat”, a spus Tibi Bălan, conform Fanatik.

Tibi Bălan și Alexandru Păcurar își cer banii de la Rapid

Comisia de Recurs a LPF a anunțat amânarea în cazul litigiilor dintre Rapid și cei doi jucători, Tibi Bălan și Alexandru Păcurar, după cum se arată pe site-ul LPF.

PĂCURAR ALEXANDRU vs. FC RAPID 1923 SA – Pretenții financiare – Repune cauza pe rol. Acordă termen la data de 02.02.2023.

BĂLAN TIBERIU vs. FC RAPID 1923 SA – Pretenții financiare – Repune cauza pe rol. Acordă termen la data de 02.02.2023.

Rapid obligată de FIFA să plătească datorii de milioane de euro lăsate de Rapidul lui Copos

În ciuda faptului că actualul Rapid este obligat să achite datorii imense ale defunctului Rapid, 600.000 de euro lui Julio Cesar și 800.000 de euro pentru Paulista, de exemplu, în instanțele din România, giuleștenii au pierdut mai multe procese în fața fostului director de marketing de la echipă, Horia Manoliu, căruia George Copos i-a cedat gratuit AFC Rapid.

Victor Angelescu a cumpărat pe 14 iunie 2018, la licitație, brandul Rapid, echipă al cărei faliment a fost decis de instanță pe 12 iunie 2016.

În tot acest timp, AFC Rapid, una dintre societățile pe care clubul a funcționat la un moment dat pe vremea lui George Copos, a deschis mai multe procese împotriva echipei care a promovat succesiv din Liga a 4-a până în prima divizie.

Etichete: tibi balan , alexandru pacurar , proces rapid


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *