România, cu un pas la Campionatul Mondial de handbal feminin! ”Tricolorele” au făcut spectacol cu Portugalia – DigiSport

România, cu un pas la Campionatul Mondial de handbal feminin! ”Tricolorele” au făcut spectacol cu Portugalia  DigiSport

Головна » România, cu un pas la Campionatul Mondial de handbal feminin! ”Tricolorele” au făcut spectacol cu Portugalia – DigiSport

  • Liga 2: SteauaIași, marți, 19:00, DGS 1

  • UCL: Manchester CityBayern, marți, 22:00, DGS 1

Meciul s-a jucat la Pitești și a început echilibrat. ”Tricolorele” au reușit să se desprindă la jumătatea primei părți și au avut un avantaj de 7 goluri la pauză.

România – Portugalia 35-20, în barajul de calificare la Campionatul Mondial de handbal feminin

În repriza a doua, dominația României a fost evidentă și partida s-a încheiat la diferență de 15 goluri, cea mai mare înregistrată pe parcursul meciului, 35-20. 

Cea mai bună marcatoare a României a fost Sorina Grozav, cu șapte reușite, urmată de Cristina Neagu, șase goluri, Nicoleta Dincă, șase goluri, Crina Pintea, patru goluri, Alexandra Badea, Eliza Buceschi, Cristina Laslo, Sonia Seraficeanu și Ana Maria Tănăsie, cu câte două goluri. Bianca Bazaliu și Lorena Ostase au reușit câte un gol.

Manșa a doua, la finalul căreia, dacă nu se va întâmpla o minune, România va obține biletele pentru Mondial, se joacă marți, de la ora 22:15, în Portugalia.

Bryan Baeumler își angajează soție ca manager de proiect la propria companie de construcții. Vezi Construcții în familie pe DIGI Life și Digi Online, azi de la 21:00.

Ediția 2023 a Campionatul Mondial de handbal feminin se dispută între 29 noiembrie și 17 decembrie. Competiția se va disputa în trei țări, Danemarca, Norvegia și Suedia.

Echipele calificate

Este pentru prima dată când un Campionat Mondial de handbal feminin se joacă în trei țări.

Până acum, au obținut calificarea cele trei țări gazdă, Danemarca, Norvegia și Suedia, Franța, Muntenegru, Angola, Congo, Camerun, Senegal, Olanda, Argentina, Brazilia, Iran, Coreea de Sud, Japonia, China, Kazahstan, Chile și Paraguay.

Etichete: handbal feminin , romania portugalia


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Source: digisport.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *