Scandal la Federația Română de Handbal. Secretara a afișat un mesaj suburban, supărată pentru că i s-au cerut – EVENIMENTUL ZILEI

Scandal la Federația Română de Handbal. Secretara a afișat un mesaj suburban, supărată pentru că i s-au cerut  EVENIMENTUL ZILEI

Головна » Scandal la Federația Română de Handbal. Secretara a afișat un mesaj suburban, supărată pentru că i s-au cerut – EVENIMENTUL ZILEI

Scandal de pomină la Federația Română de Handbal (FRH), creat de Mona, secretară, soția fostului jucător Alin Șania. Supărată pentru că i s-au cerut niște acte, de către colegii de la contabilitate, femeia a afișat un banner cu mesaj obscen: „Eu dau m**e, nu dau explicații”.

Reprezentanții au luat atitudine după acest episod și au emis un comunicat. „Ca urmare a informațiilor apărute astăzi în mass media, Federația Română de Handbal se delimitează total de această situație și a declanșat o anchetă internă, care va stabili vina și sancțiunile care se impun celor implicați.

Valorile și principiile Federației Române de Handbal sunt total diferite de această atitudine îngrijorătoare.

Scandal fără precedent la Federația Română de Handbal. Secretara a afișat un mesaj obscen

Federația Română de Handbal își exprimă regretul pentru situația creată și îi asigură pe toți iubitorii handbalului din România de respectul său”, au afirmat oficialii FRH, conform gsp.ro.

Conform sursei citate, conducătorii Federației vor ancheta acest caz și vor lua măsuri. Din câte se pare, Mona Șania este cunoscută ca o persoane conflictuală.

sursa: gsp.ro

Mesajul scris de Partenera fostului handbalist Alin Șania reprezintă un vers din melodia „Lacrimi de ceară”, a trupei Paraziții. Mesajul nu a fost dat jos foarte repede, ba chiar mai mult a fost completat în aclași context obscen, cu următorul dialog: „Dar de luat?” / „Doar de la soț!”

„Toți cei care treceau prin biroul doamnei Șania citeau mizeria asta! Afișul a stat nestingherit zile bune! Asta e Federația Română de Handbal, iar domnul președinte Din îi ține spatele femeii, susținând că oamenii se lucrează între ei! ORIPILANT!

Cu zoom pe fotografie, cineva a întrebat-o: DAR DE LUAT? A scris a doua zi: DOAR DE LA SOȚ! Asta e treaba stringentă la FRH!”, a povestit jurnalistul Narcis Drejan, cel care a făcut public acest scandal uluitor.

Source: evz.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *