Un bărbat din Vâlcea a fost ridicat de DIICOT după ce a oferit prăjituri cu canabis la o petrecere și 15… – Digi24

  1. Un bărbat din Vâlcea a fost ridicat de DIICOT după ce a oferit prăjituri cu canabis la o petrecere și 15…  Digi24
  2. Cine a adus, de fapt, prăjiturile cu droguri la petrecerea din Vâlcea care a băgat 16 oameni în spit  Antena 3 CNN
  3. Ipoteză în cazul drogaților la petrecerea din Vâlcea: prăjiturile, consumate într-un apartament din hotel  Adevărul
  4. Râmnicu Vâlcea: 14 persoane au ajuns la spital după ce li s-a făcut rău la o petrecere – Vocea Vâlcii Online  Ziarul Vocea Valcii
  5. 15 persoane au ajuns la spital în Vâlcea, după ce au mâncat la o petrecere o prăjitură cu canabis/ Cel care a oferit prăjitura a fost reținut pentru 24 de ore  G4Media.ro
  6. Vedeți vizualizarea În detaliu în Știri Google
Головна » Un bărbat din Vâlcea a fost ridicat de DIICOT după ce a oferit prăjituri cu canabis la o petrecere și 15… – Digi24

Un bărbat în vârstă de 32 de ani, care ar fi oferit prăjituri cu canabis la o petrecere privată ce a avut loc în Râmnicu Vâlcea în seara zilei de 21 ianaurie, a fost reţinut de procurorii DIICOT şi este cercetat pentru infracţiunea de trafic de risc, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Vâlcea, într-un comunicat transmis luni AGERPRES.

Bărbatul este bănuit că ar fi oferit la o petrecere privată, ce a avut loc sâmbătă la un restaurant din Râmnicu Vâlcea, o prăjitură, la prepararea căreia ar fi folosit canabis, iar în urma consumului 15 dintre participanţii la petrecere au ajuns la spital acuzând stări de rău.

Poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate din Vâlcea şi procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Vâlcea au efectuat duminică o percheziţie la locuinţa bărbatului, unde au fost descoperite resturi de canabis şi un grinder.

„Din cercetări a reieşit că, la data de 21 ianuarie 2023, bănuitul ar fi oferit, la o petrecere privată, o prăjitură la prepararea căreia ar fi folosit aproximativ 15 grame de canabis. În urma consumului, 15 dintre invitaţi ar fi acuzat stări de rău, palpitaţii şi atacuri de panică şi s-au prezentat la camera de gardă a Spitalului Judeţean Vâlcea. În urma percheziţiei efectuate la data de 22 ianuarie 2023, în locuinţa bărbatului au fost descoperite resturi de canabis şi un grinder”, a precizat sursa citată.

Bărbatul, cercetat pentru infracţiunea de trafic de droguri de risc, a fost reţinut duminică de procurorii DIICOT Vâlcea şi va fi prezentat luni Tribunalului Vâlcea cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Editor : V.M.

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *