UPDATE Primarul Chirica e suspect într-un dosar al DIICOT, în Iași / Percheziții la primărie: dosar deschis pentru abuz în serviciu, delapidare, spălarea banilor, fals intelectual – G4Media.ro

  1. UPDATE Primarul Chirica e suspect într-un dosar al DIICOT, în Iași / Percheziții la primărie: dosar deschis pentru abuz în serviciu, delapidare, spălarea banilor, fals intelectual  G4Media.ro
  2. Primarul din Iași a fost dus cu mașina poliției la audieri  Antena 3 CNN
  3. Afacerea Veranda, în vizorul anchetatorilor! Brigada de Combatere a Crimei Organizate a descins la Primăria Municipiului Iaşi și a înconjurat clădirea! Edilul Mihai Chirica și mulți alții, conduși la audieri – EXCLUSIV, UPDATE, VIDEO, GALERIE FOTO  bzi.ro
  4. Avocatul Atasiei: Chirica a fost adus cu mandat la audieri, în calitate de suspect UPDATE  Ziarul de Iasi
  5. A doua zi de percheziţii la Primăria Iaşi. Primarul Chirica este vizat de DIICOT  Antena 3 CNN
  6. Vedeți vizualizarea În detaliu în Știri Google
Головна » UPDATE Primarul Chirica e suspect într-un dosar al DIICOT, în Iași / Percheziții la primărie: dosar deschis pentru abuz în serviciu, delapidare, spălarea banilor, fals intelectual – G4Media.ro

UPDATE, ora 14.45

Primarul Mihai Chirica are calitatea de suspect în dosarul vizat de către procurorii DIICOT Iaşi, anunță avocatul său, Daniel Atasiei, citat de Ziarul de Iași.

“În momentul de faţă s-au desfăşurat nişte percheziţii într-un dosar mai vechi, care nu-l privea pe domnia sa. A fost pus în executare un mandat de percheziţie la sediul biroului de primar, există un mandat de aducere pentru domnia sa, în calitatea de suspect, urmează să vedem care sunt acuzaţiile în momentul în care încep audierile. Deocamdată aşteptăm să se finalizeze celelalte activităţi din dosar pentru a vedea momentul în care va da domnia sa declaraţii şi va afla care sunt faptele care i se impută. Momentan nu are niciun fel de grijă, ştie că nu a făcut nimic ilegal, sunt convins că doreşte să lămurească aceste aspecte”, a susţinut avocatul.

UPDATE, ora 11.37

Primarul municipiului Iași, Mihai Chirică a fost dus cu mașina procurorilor la audieri, spun surse G4Media.

Știrea inițială:

24 de percheziții s-au desfășurat miercuri dimineață, în Iași, cercetările urmărind mai multe fapte penale, inclusiv aceea de constituire a unui grup infracțional organizat.

”Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Iași împreună cu polițiști din cadrul B.C.C.O. Iaşi – S.C.F.T.S.B.  pun în aplicare 24 mandate de percheziție domiciliară, fiind vizate domiciliile şi imobilele deținute sau folosite de mai multe persoane fizice precum şi sediile și sediile unor autorități publice locale, într-o cauză în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de abuz în serviciu în vederea obținerii unui folos necuvenit, uzurparea funcției, delapidare, spălarea banilor, folosirea cu rea-credință a bunurilor sau creditului societății într-un scop contrar intereselor acesteia, fals intelectual, fals în înscrisuri sub semnătură privată și uz de fals.

Activitățile sunt efectuate în continuarea cercetărilor în cauza privind constituirea unui grup infracțional organizat”, anunță autoritățile ieșene.

Au fost conduse la audieri 30 de persoane, ”despre care există bănuiala rezonabilă că sunt implicate în activitatea infracțională”.

 Ziarul de Iași scrie că percheziții s-au desfășurat și în unul din sediile Primăriei Iași și ar viza tranzacții imobiliare legate de Hala Centrală.

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *